Beautifloor Brochure
PDF – 2,8 MB 877 downloads

Zoals de naam al doet vermoeden, staat Beautifloor voor mooie vloeren die passen in elke woonstijl.

De Beautifloor-laminaatvloeren zijn door hun clickverbinding eenvoudig zelf te leggen. De collectie heeft in totaal maar liefst 31 aantrekkelijke, actuele decors. Hierdoor is er altijd een Beautifloor-laminaatvloer te vinden die past bij uw persoonlijke woonstijl.

De Ardennen is een mooie collectie van Beautifloor De kleuren variëren van wit tot antraciet eiken en van beige tot donkerbruin. Voor ieder interieurtype is er wel een geschikte Ardennen laminaat vloer. 

Wat zo mooi is aan de laminaat vloeren van Ardennen is de natuurgetrouwe tekening van hout. Het laminaat is bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer qua gevoel en uiterlijk. 

De vloeren kunnen prachtig staan in bijvoorbeeld uw slaap- of woonkamer, maar ook voor licht kantoorgebruik zijn de Ardennen laminaat vloeren uitermate geschikt. 

De vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming en zijn geluidsreducerend.

De West-Vlaanderen collectie heeft 9 decors, variërend van lichtgrijs, naturel tot antraciet eiken. Deze collectie heeft een 2-zijdige V-groef. Doordat de decoren zijn afgewerkt met een Impression voeg worden de zijkanten van de plank op een subtiele wijze geaccentueerd. Deze vloeren zijn geschikt voor gebruik in woonkamers, slaapkamers en keukens, maar ook voor licht kantoorgebruik. De vloeren hebben een dikte van 8 mm en een afmeting van 1200 x 190 mm.

De vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming en zijn geluidsreducerend.

De Henegouwen collectie heeft 8 decors en is uitgevoerd in extra brede planken, wat zorgt voor een zeer ruimtelijk effect. Brede delen laminaat laten uw kamer niet alleen groter lijken, ze geven uw kamer ook een moderne uitstraling met minder herhaling van de V-groeven. Met het ClickXpress® systeem zijn ook deze vloeren zeer gemakkelijk te plaatsen. De vloeren hebben een dikte van 8 mm en een afmeting van 1261 x 244 mm.

De vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming en zijn geluidsreducerend.