Iedere trap is uniek. U bepaalt zelf welke look u uw trap geeft. Een moderne trap, of een natuurlijke look? Wij hebben van alles wat, Veel kleuren en afwerkingsmogelijkheden. Daarom zijn wij uitgegroeid tot een belangrijk begrip binnen de traprenovatiebranche. Onze vakmannen staan dag in dag uit voor u klaar om de trap weer tot een nieuw geheel te toveren.

Onze monteurs gaan pas weg wanneer u tevreden bent!

Wij renoveren vaak uw trap binnen één dag. Dit doen wij door onze tredes op uw bestaande trap te plaatsen. Al onze tredes zijn voorzien van hoge kwaliteit, met een anti-sliplaag en een anti-kraslaag. 

 

 

 

 

Uw oude versleten trap vernieuwen?

Dan heeft vloerder de juiste oplossing. Wij helpen u graag met het ontwerpen van een blikvanger in uw woning!

 

U kunt ook een gratis offerte aanvragen.

Gebruik hiervoor het offerteformulier. Wij zullen u zo spoedig mogelijk helpen. 

wat kost een traprenovatie?

Dit is een vraag die wij vaak horen van onze klanten. Een trap laten renoveren doet u niet vaak. Daarom is het verstandig om te kijken wat de kosten zijn voor een traprenovatie. Van tevoren kunnen wij nooit een exacte bedrag opnoemen. Wij moeten altijd kijken naar de staat van de trap, de vorm en de opties die u wilt. Zo is bijvoorbeeld een traprenovatie met verlichting duurder dan een traprenovatie zonder verlichting. Ook kijken wij naar het aantal tredes. Al deze factoren zijn bepalend voor de uiteindelijke prijs. Wij geven duidelijk in de offerte aan welke werkzaamheden worden uitgevoerd. Zo weten de klanten ook waar zij voor betalen, Wij zijn altijd transparant en eerlijk over onze producten en diensten. Wij sturen daarom ook geen verkopers naar onze klanten, maar komen persoonlijk langs. 

Wij zitten in het topsegment traprenovaties. Vaak moeten wij het hebben van mond op mond reclame. Wij besteden geen dure advertenties uit. Zo krijgt u 100% waar voor uw geld en staan wij 100% achter ons vak!

 

Heeft u vragen over wat een traprenovatie nou kost? Vraag dan gerust een vrijblijvende indicatie aan via het onderstaand formulier.

 

 

 

offerteformulier

Vul het formulier hieronder in om een offerte op te vragen via e-mail. Het kan zijn dat in sommige gevallen de offerte in uw spambox terechtkomt.

Controleer dit regelmatig, zodat u sneller geholpen wordt.

Wij zullen u niet bellen voor reclame of verkoopgesprekken. Uw telefoonnummer wordt enkel gevraagd om te verifiëren dat u echt bent!

Bij het invoeren van onjuiste of ontbrekende gegevens sturen wij geen offertes of indicaties.