Iedere trap is uniek. U bepaalt zelf welke look u uw trap geeft. Een moderne trap, of een natuurlijke look? Wij hebben van alles wat, Veel kleuren en afwerkingsmogelijkheden. Daarom zijn wij uitgegroeid tot een belangrijk begrip binnen de traprenovatiebranche. Onze vakmannen staan dag in dag uit voor u klaar om de trap weer tot een nieuw geheel te toveren.

Onze monteurs gaan pas weg wanneer u tevreden bent!

Wij renoveren vaak uw trap binnen één dag. Dit doen wij door onze tredes op uw bestaande trap te plaatsen. Al onze tredes zijn voorzien van hoge kwaliteit, met een anti-sliplaag en een anti-kraslaag. 

 

 

 

 

Uw oude versleten trap vernieuwen?

Dan heeft vloerder de juiste oplossing. Wij helpen u graag met het ontwerpen van een blikvanger in uw woning!

Vraag om gratis advies, of gebruik de chat functie om direct met een medewerker te praten!

 

U kunt ook een gratis offerte aanvragen.

Gebruik hiervoor het offerteformulier. Wij zullen u zo spoedig mogelijk helpen. 

U kunt ook meteen een prijsindicatie krijgen via onze transparante prijzen-widget!

wat kost een traprenovatie?

Dit is een vraag die wij dagelijks horen van onze klanten. Een trap laten renoveren doet u niet vaak. Daarom is het verstandig om te kijken wat de kosten zijn voor een traprenovatie. Van tevoren kunnen wij nooit een precieze bedrag opnoemen. Wij moeten altijd kijken naar de staat van de trap, de vorm en de opties die u wilt. Zo is bijvoorbeeld een traprenovatie met verlichting duurder dan een traprenovatie zonder verlichting. Ook kijken wij naar het aantal tredes. Al deze factoren zijn bepalend voor de uiteindelijke prijs die u van ons krijgt. Wij hebben een vaste prijslijst. Hierdoor weten onze klanten ook waar zij voor betalen, en wat een product of dienst bij ons kost. Wij zijn altijd transparant en eerlijk over onze producten en diensten. Wij sturen daarom ook geen verkopers naar onze klanten, maar komen persoonlijk langs. 

 

Hieronder ziet u een widget die u kunt gebruiken om een indicatie te krijgen van wat de traprenovatie gaat kosten.

Wij zijn een van de weinige aanbieders met dit systeem, mede omdat onze prijzen transparant zijn. Bij ons krijgt u geen gekke dagprijzen.

 

Heeft u vragen over wat een traprenovatie nou kost? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan via onderstaand formulier, of vul het formulier in!

U krijgt dan zo spoedig mogelijk een prijsindicatie van ons! 

 

 

 

offerteformulier

Vul het formulier hieronder in om een offerte op te vragen via e-mail. Het kan zijn dat in sommige gevallen de offerte in uw spambox terechtkomt.

Controleer dit regelmatig, zodat u sneller geholpen wordt!

Wij zullen u niet bellen voor reclame of verkoopgesprekken. Uw telefoonnummer wordt enkel gevraagd om te verifiëren dat u echt bent!

Bij het invoeren van onjuiste of ontbrekende gegevens versturen wij geen offertes of indicaties.